Heb je vragen over gebruik van een Intex artikel, wil je advies, of ben je de handleiding kwijt dan kun je natuurlijk altijd contact op nemen met de Out at Home klantenservice. We helpen je graag.

Intex heeft als fabrikant daarnaast ook een aanvullende fabrieksgarantie en de snelste manier om daar aanspraak op te maken is om zelf direct contact op te nemen met Intex. Wij kunnen dat natuurlijk ook voor je doen, maar dat werkt vaak vertragend. We adviseren je voor een snelle afhandeling van de fabrieksgarantie dan ook om contact op te nemen met het Service Center van Intex Belgium via www.intexdevelopment.com/support

Als het probleem niet wordt veroorzaakt door uitpakken of onjuist gebruik kun je het probleem op dezelfde Intex-website registreren.

Intex Fabrieksgarantie Bepalingen

Raadpleeg altijd uw gebruiksaanwijzing voor de garantie bepalingen die op uw Intex product van toepassing zijn.


Garantie Intex PureSpa

De PureSpa kent een aanvullende fabrieksgarantie, deze is niet overdraagbaar en geldt gedurende 1 (één) jaar na aankoopdatum. Bewaar uw originele aankoopbon bij de handleiding, daar het aankoopbewijs dient te worden overlegd ingeval van een klacht. 

Lees de handleiding zorgvuldig voordat u het product gebruikt. Volg alle instructies nauwkeurig op voor het correct opzetten, afbreken en onderhouden van uw PureSpa. Inspecteer het product altijd alvorens u het in gebruik neemt. Als u de aanwijzingen niet opvolgt, kan de garantie vervallen.